EHBO Vereniging Cuijk beëindigd haar activiteiten per 31-10-2018

Tijdens onze algemene ledenvergadering hebben wij als EHBO vereniging Cuijk het zware besluit genomen om al onze activiteiten per 31-10-2018 te stoppen.

Wij zien dat de maatschappij veranderd, de mensen hebben het steeds drukker met het verlenen van mantelzorg en allerlei andere activiteiten. Hierdoor blijft er steeds minder tijd over voor het doen van vrijwilligerswerk. Ook wordt er steeds meer kennis en kunde gevraagd van een bestuurslid. Dit betekend voor ons dat wij verschillende bestuursfuncties niet ingevuld krijgen en loopt het leden aantal terug.

Doordat we minder leden hebben kost het ook steeds meer moeite om EHBO-ers te vinden die bijstand willen verlenen tijdens verschillende evenementen in Cuijk.

Gezien de gezonde financiële situatie is nog onderzocht of een gezamenlijke voortzetting tussen de buurtverenigingen Land van Cuijk (Beers/Linden, Haps) een uitweg zou bieden. Deze oplossing zou slechts van tijdelijke aard zijn, aangezien deze verenigingen met vergelijkbare omstandigheden te maken hebben.

Mocht u nog verdere vragen hebben of toelichting willen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*